Психотерапия, обучения, супервизия
 
Зимна школа „Женското развитие и идентичност“

Зимна школа „Женското развитие и идентичност“

lolaОсмата школа от вече станалата традиционна поредица, е посветена на една от най-значимите теми в живота на всяко човешко същество – темата за съзряването, порастването, сексуалността и различните етапи в живота ни. Ще поговорим за събитията, които бележат порастването на жената, с акцент върху важните фигури и преживявания.

Темата на Зимната школа през 2017 е

Инициацията в женското развитие

Женската инициация е много повече от това, което свързваме с биологичното развитие. Преминаването от един житейски етап в друг, само по себе си е своеобразна инициация и ни кара да порастваме и порастваме отново. Инициацията е доживотен процес. Защото „коя съм“ е вечен въпрос, но той няма вечен отговор. Отговорите са много и всеки от тях е валиден за определен етап от живота ни и за определен контекст от взаимоотношения, в които участваме.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и фамилен и арт психотерапевт, доктор по педагогика. Водещ на дискусии и групи за жени.

Дата на провеждане 25 и 26 февруари 2017.

Програма

Първи ден, 25 февруари, събота, от 11.00 до 17.00 – Въведение в темата и практическа работа

Втори ден, 26 февруари, неделя, от 11.00 до 15.00 – Практическа работа

Регистрацията става на ел. поща vkmarinova@gmail.com. Такса за участие 50 лева. Срок за записване 20.02.2017. Максимален брой участници 10. Регистрацията приключва при запълване на местата. За повече информация 0896 753837. Място на провеждане София, ул. Княз Борис Първи № 122, етаж 2.