Психотерапия, обучения, супервизия
 
Кратък курс „Писането и разказването на истории лекува“

Кратък курс „Писането и разказването на истории лекува“

Всеки има свои начини да се изразява. Да описва най-силните си копнежи и мечти. Средства, които използва, когато думите не стигат. Когато няма хора, които да го разберат. Защото първо трябва сам да разбере себе си. Писането е моят начин да говоря, да пресъздавам ситуации и спомени, да потъвам и изплувам колкото пъти се налага, минавайки през въпросите и неизвестните на собствения си път. Писането не е използване на думи. То е вдъхване на живот на думите. Усещане на вкуса им преди да се появят. Благодарност, когато ги намериш. Облекчение, че можеш да ги пишеш.

За тези, които обичат да пишат, тези, които мислят, че не могат да пишат, но много биха искали да пробват, за тези, които обичат да четат и често се разпознават в нечий разказ, предлагам Кратък курс „Писането и разказването на истории лекува“.

Курсът ще се състои от 5 двучасови сесии, в които ще се използват литературни творби и създадени на място от участниците текстове. Задачата ще бъде чрез изразните средства на езика да се подпомогне процеса на себепознание и изразяване на всеки от участниците.

Водещ: Валентина Маринова, психотерапевт, вписана в Националния Регистър на Българска асоциация по психотерапия; автор на редица материали в областта на психичното и обществено здраве.

Дати на провеждане на курса: 16 и 23 февруари и 2, 9 и 16 март 2017 от 18.30 до 20.30 часа. Такса за участие 100 лева. За заявка за участие email: vkmarinova@gmail.com НЕ  по-късно от 13 февруари 2017. Максимален брой участници 8.

За повече информация и за въпроси 0896753837 и vkmarinova@gmail.com