Психотерапия, обучения, супервизия
 
Загуба и скръб – как да се справим

Загуба и скръб – как да се справим

От поредицата Симптомите и диалогът с тях

На 6 юни, събота, от 15 до 17 часа ще се проведе семинарна среща на тема „Загуба и скръб – как да се справим”.

Загубата и скръбта са едновременно и събитие, и преживяване, което се случва на всеки човек, независимо дали е възрастен или дете. Загубата е процес, при който винаги има много болка и това е причината хората да градим стратегии (съзнателно или не) да го избегнем. Възможно ли е това? Какво значи „справяне”, когато преминаваме през интензивни емоции на скръб? Какво е ​ усложнена загуба ​и какви са нейните проявления? Ще отговорим на тези и други въпроси, за да подпомогнем разбирането и нормализирането на този толкова значим в живота процес и да можем да бъдем подкрепящи към себе си и близките, когато има нужда от това.

Водещи
Валентина Маринова, психотерапевт, клиничен психолог и доктор по педагогика с повече от 15 години клинична и психотерапевтична практика.
Доротея Панова​ , психолог, системен психотерапевт

Семинарът ще се проведе онлайн в платформата ZOOM. В деня преди семинара, участниците ще получат линк за участие в него. За да се регистрирате, е нужно да изпратите имейл на vkmarinova@gmail.com​ най-късно до 4 юни. Такса за участие 30 лв.