Психотерапия, обучения, супервизия
 
Преходът между възрастовите етапи в живота на жената

Преходът между възрастовите етапи в живота на жената

От поредицата Женското развитие и идентичност

Звучи странно какво интригуващо може да има в толкова банална тема като възрастовите етапи в живота на жената. Интригуващото тук е как преминаваме и най-вече как правим прехода между всеки от тези етапи в жизнения си път. Това е и много свързано с усещането за удовлетвореност, здраве, благополучие, които изпълват живота ни или тяхната липса. Преходът е много мъчителен етап за всеки човек. Преходът от това да съм сам и да бъда в двойка, да съм здрав и да имам болест, преходът от това да съм родител и да имам вече пораснали деца. Многобройни са преходите, които трябва да изминем. И доколкото животът на всеки е съпроводен от уникални и специфични събития, то възрастовите преходи са нещо, което е нормативно и неизменно за всеки. Как реагираме по време на тях, може да е много показателно и да ни даде информация за много други актуални задачи, пред които сме изправени.

Семинарът ще се проведе в три дни: 12 октомври, петък, от 18 до 20.30 часа; 13 октомври, събота, от 11 до 15 часа и 14 октомври, неделя, от 11 до 14 часа.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и психотерапевт, доктор по педагогика. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Вписана в Регистъра на психотерапевтите в Република България на Българската асоциация по психотерапия. Работя в последните седем години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

За повече информация 0896 75 38 37 – Валентина Маринова

Краен срок за записване:  09 октомври 2018 на емейл: vkmarinova@gmail.com. Максимален брой участници – 10. Регистрацията приключва при запълване на местата.

Такса за участие – 60 лева. Място на провеждане София, ул. Княз Борис Първи № 122