Психотерапия, обучения, супервизия
 
Близостта и партньорството в съвременността

Близостта и партньорството в съвременността

От поредицата Женското развитие и идентичност

Очакванията на съвременните жени към партньорите им са се променили сериозно спрямо очакванията на предишното поколение жени. За кратко време в нашата социална култура и контекст настъпиха промени, които драматично измениха представата за „успешна връзка”; „партньор, който ме удовлетворява”; „коя съм аз и какво очаквам от отношенията с другия/партньора”. Много често жените участват във връзките си през болката, която са натрупали от семействата, в които са израснали и това се отразява на благополучието в отношенията им с техните партньори.

Ще говорим за промените, за натиска на съвременните изисквания, за потребността от  близост и за Отделянето на това от онова (изненадата на уъркшопа).

cropped-cropped-received_521585584986870.jpegВодещ: Валентина Маринова, системен психотерапевт. Водещ на семинари и автор на материали в сферата на психичното здраве, партньорските отношения, родителстването и детското развитие.  Вписана в Регистъра на психотерапевтите в България http://www.psychotherapy-bg.org/

Дата на провеждане 15.02.2020, събота от 11.00 до 14.30 часа Срок за записване 10.02.2020 на e-mail: vkmarinova@gmail.com и телефон 0896 753837. Такса за участие: 50 лв.