Психотерапия, обучения, супервизия
 
Емоционалната интелигентност и ролите на съвременната жена

Емоционалната интелигентност и ролите на съвременната жена

От поредицата Женското развитие и идентичност

„Модерните“ концепции много често повече могат да объркват и дори да ни „дърпат назад“, отколкото да ни помагат да се развиваме и да вървим по-уверени по пътя си. Това се случва тогава, когато не можем да излезем от индивидуалния поглед и да преосмислим опита, емоциите, преживяванията си в контекста на актуалните ни човешки взаимоотношения. Ролите, които имаме в живота ни често са моста между емоциите и рационалността и правят емоционалната компетентност разбираема и полезна теория.

Можем ли да черпим сила от ролите, които ни плашат, разстройват и цял живот се опитваме да се справим? С какво може да ни бъде от полза умението да разбираме и осъзнаваме тези свои роли, вместо да се опитваме да ги контролираме? За отговорите на тези въпроси, ще имате възможност да научите повече ако участвате в поредната дискусия от поредицата Женското развитие и идентичност.

Уъркшопът ще се проведе на 31 май 2019, петък, от 18.00 до 21.00 часа.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и психотерапевт, доктор по педагогика. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Работя в последните седем години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

За повече информация 0896 75 38 37 – Валентина Маринова

Краен срок за записване: 28 май 2019 на емейл: vkmarinova@gmail.com

Такса за участие – 50 лева. Място на провеждане София, ул. Княз Борис Първи № 122, етаж 2.