Психотерапия, обучения, супервизия
 
Писането и разказването на истории лекува

Писането и разказването на истории лекува

IMG_20170617_131752Всеки има свои начини да се изразява. Да описва най-силните си копнежи и мечти. Средства, които използва, когато думите не стигат. Когато няма хора, които да го разберат. Защото първо трябва сам да разбере себе си. Писането е моят начин да говоря, да пресъздавам ситуации и спомени, да потъвам и изплувам колкото пъти се налага, минавайки през въпросите и неизвестните на собствения си път. Писането не е използване на думи. То е вдъхване на живот на думите. Усещане на вкуса им преди да се появят. Благодарност, когато ги намериш. Облекчение, че можеш да ги пишеш.

За тези, които обичат да пишат, тези, които мислят, че не могат да пишат, но много биха искали да пробват, за тези, които обичат да четат и често се разпознават в нечий разказ, предлагам

Кратък курс “Писането и разказването на истории лекува”. 

Курсът ще се състои на 4 и 5 май 2018 при следния формат на работа: 4 май, петък, от 18.30 до 21.00 часа; на 5 май, събота, от 11.00 до 17.00 часа.

Водещ: Валентина Маринова, психотерапевт, вписана в Националния Регистър на Българска асоциация по психотерапия; автор на редица материали в областта на психичното и обществено здраве.

Такса за участие 60 лева. За заявка за участие email: vkmarinova@gmail.com НЕ по-късно от  30 април 2018. Максимален брой участници 8. Записването приключва при запълване на бройката.

За повече информация и за въпроси 0896753837 и vkmarinova@gmail.com