Психотерапия, обучения, супервизия
 
Непознатото послание на приказката „Пепеляшка“. Загубата и нейното място в живота ни.

Непознатото послание на приказката „Пепеляшка“. Загубата и нейното място в живота ни.

Приказката за Пепеляшка е много позната и дори банална. Има е в различни версии, екранизирана е безброй пъти. Самата приказка като че ли се е загубила в собствената си популярност. Много често тя се приема повърхностно и еднозначно. Аз обаче не смятам така. Открих тази приказка отново чрез работата си с групи и клиенти. Предлагам ви да се докоснете до една по-стара и автентична версия на приказката, която носи дълбоко терапевтично послание и третира по невероятно проникновен начин темата за загубата, страданието и скръбта. Уъркшопът ще ви даде възможност  за практическа работа и да разберете някои от собствените си нагласи и механизми при справяне със загуба и скръбта, до която води това.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и фамилен и арт психотерапевт, доктор по педагогика. Водещ на дискусии и групи за жени.

Дата на провеждане 30 октомври, неделя, 2016, от 10.00 до 17.00 часа.

Регистрацията става на ел. поща vkmarinova@gmail.com. Такса за участие 40 лева. Срок за записване 26. 10. 2016. Максимален брой участници 12. Регистрацията приключва при запълване на местата. За повече информация 0896 753837. Място на провеждане София, ул. Княз Борис Първи № 122, етаж 2.