Психотерапия, обучения, супервизия
 
Здравословната сила на негативните чувства

Здравословната сила на негативните чувства

От поредицата Женското развитие и идентичност

Определяните от нас като „негативни“ чувства, носят много здравословна сила в себе си. Способността ни да бъдем в контакт с тях и да ги изразяваме, е израз на нашата зрялост, цялостност и психично здраве. И въпреки това „негативните“ чувства често се избягват. Това не остава без последствия за нашите отношения с партньорите и съпрузите ни, децата ни, колегите ни. Това не остава без последствия и за здравето ни.

Можем ли да черпим сила от чувствата, които ни плашат, разстройват и цял и цял живот се опитваме да скрием? С какво може да ни бъде от полза умението да ги изпитваме и изразяваме, вместо да ги потискаме и да се правим, че ги няма?

За отговорите на тези въпроси, ще имате възможност да научите повече ако участвате в поредната дискусия от поредицата Женското развитие и идентичност.

Уъркшопът ще се проведе на 26 януари 2019, събота, от 14.00 до 19.00 часа.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и психотерапевт, доктор по педагогика. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Работя в последните седем години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

За повече информация 0896 75 38 37 – Валентина Маринова

Краен срок за записване: 22 януари 2019 на емейл: vkmarinova@gmail.com

Такса за участие – 50 лева. Място на провеждане София, ул. Княз Борис Първи № 122