Психотерапия, обучения, супервизия
 
Всичко, което нося със себе си

Всичко, което нося със себе си

От поредицата Женското развитие и идентичност

На 6 февруари 2021, събота от 11.00 до 15.00 можете да се включите в преживелищен семинар „Всичко, което нося със себе си“. По време на семинара ще опитаме с помощта на арт-терапевтични методи да разгърнем процес, в който да разберем какво имаме и носим в себе си точно в този момент от житейския си път. Ползотворното на такъв процес е, че той е спонтанен, непреднамерен, често пълен с изненади. Ще поговорим за значимите отговори, които носим в себе си и бихме могли да развием готовност и чувствителност да ги възприемаме и разбираме.

Семинарът е базиран на дългогодишна психотерапевтична практика, провеждана в различен формат – групова, семейна, брачна и индивидуална работа.

Водещ: Валентина Маринова – системен психотерапевт, доктор по педагогика, с 18 години опит в консултирането и психотерапията на индивиди, двойки, семейства и групи. Вписана в Регистъра на психотерапевтите на Българска асоциация по психотерапия. Член на Българска асоциация по фамилна терапия. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Работя в последните 10 години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

Семинарът се провежда на адрес гр. София, ул. Цар Самуил 50, вх. Г.

Местата са ограничени поради спазване на изискванията за противоепидемични мерки. Краен срок за записване – 2 февруари 2021. Записването става на vkmarinova@gmail.com. При необходимост от допълнителна информация 0896753837. Такса за участие – 50 лева. Таксата се превежда по банков път на Институт по системна психотерапия ЕООД, IBAN BG68STSA93000027103382, банка ДСК.