Психотерапия, обучения, супервизия
 
Прием за обучителна програма по системна психотерапия

Прием за обучителна програма по системна психотерапия

Институт по системна психотерапия обявява прием за обучителната програма „Системна психотерапия при индивиди, семейства, двойки и групи“. Програмата е акредитирана от Българска асоциация по фамилна терапия и Комисията по стандарти към нея. Тя е съобразена с изискванията на Европейската асоциация по фамилна терапия за обучаване на терапевти в рамките на системната епистемология. Пълното описание на програмата можете да намерите ТУК.

За въпроси и допълнителна информация 0896753837 (Валентина Маринова) и 0889274114 (Иван Павлов). Емейл institute.systemic@gmail.com

Изисквания за кандидатстване

Кандидатите трябва да са завършили минимум бакалавърска степен по една от следните специалности: психология, социални дейности, социална педагогика, логопедия, клинична социална работа, медицина или други производни/близки до тези специалности. Обучаемите могат да са в процес на университетско обучение по горепосочените специалности без да са го приключили при кандидатстването си, но в рамките на първите две години от обучението си в програмата следва да са придобили минимум бакалавърска степен. Подават се следните документи: диплома за завършено образование или уверение за студентски права; автобиография; кратко мотивационно писмо. След разглеждане на документите се провежда интервю с преподавател от програмата. За записване на час за интервю използвайте посочените телефони и емейл. Краен срок за подаване за кандидатстване: 15 септември 2023 година.

Планира се обучителната програма да започне през октомври 2023 година.