Психотерапия, обучения, супервизия
 
Да правим интервенции „слушайки“ семейната система

Да правим интервенции „слушайки“ семейната система

Институт по системна психотерапия организира практически oтворен (без такса за участие) семинар на тема

Да правим интервенции „слушайки“ семейната система

19 май 2023, петък, от 17:30  до 21:30 часа 

По време на семинара ще бъде представен случай със семейство от практиката на водещите и ще демонстрираме подход на работа, който дава възможност за отработване, разбиране и интервенция към семейната система като цяло.  С активна преживелищна работа на участниците ще покажем богатството и възможностите на системния подход при терапия на семейства и неговата способност да „пробужда“ ресурсите на семейната група чрез вслушване и разбиране в полифонията на емоционалните преживявания.

Краен срок за записване  15 май 2023 на email: institute.systemic@gmail.com. За повече информация: 0889 27 41 14 – Иван Павлов

Не се заплаща такса за участие. Местата са ограничени и записването ще се преустанови след запълването на бройката.

Място на Провеждане – гр. София. ул. Цар Самуил 50, вх Г.

Водещи: Валентина Маринова – системен психотерапевт, клиничен психолог и доктор по педагогика. Повече от 15 години опит в работата с двойки, индивиди, семейства и групи. Преподавател и супервизор. Вписана в Регистъра на Българска асоциация по психотерапия. Редовен член на Българска асоциация по фамилна терапия.

 

 

Иван Павлов – системен психотерапевт и психолог. Повече от 15 години опит в работата с двойки, индивиди, семейства и групи. Преподавател и супервизор.  Вписан в Регистъра на Българска асоциация по психотерапия. Редовен член на Българска асоциация по фамилна терапия. 

Семинарът е подходящ за професионалисти от помагащите професии, както и студенти от съответните специалности, които искат да научат за приложенията на системния подход с фокус върху културния и социален контекс на семействата и да обогатят настоящата си или бъдеща практика с разбирането и възможностите за специфични интервенции.

В рамките на семинара ще се представи и информация за Обучителната програма по системна психотерапия на Института по системна психотерапия. Програмата е акредитирана от Българска асоциация по фамилна терапия и отговаря на националните обучителни стандарти и стандартите на Европейската асоциация по фамилна терапия (EFTATIC).