Психотерапия, обучения, супервизия
 
За гнева и камуфлажа

За гнева и камуфлажа

От поредицата Женското развитие и идентичност

На 13 март 2021, събота от 11.00 до 15.00 можете да се включите в преживелищен семинар на тема „За гнева и камуфлажа “. По време на семинара ще опитаме с помощта на арт-терапевтични методи и упражнения от процесната психология да усетим, развием и изразим по автентичен начин една от най-трудните емоции за жените – гнева. Гневът често бива наричан „негативна“, „неприятна“, дори „лоша“ емоция. Истината е, че се страхуваме от гнева и поради тази причина „страним“ от него. Всъщност както всяка друга емоция и гневът е нужен, за да бъдем цялостни личности и да реагираме оптимално и здравословно на предизвикателствата в нашите отношения. Ползотворното на такъв процес е, че той е спонтанен, непреднамерен, често пълен с изненади.

Семинарът е базиран на дългогодишна психотерапевтична практика и преподавателски опит.

Водещ: Валентина Маринова – системен психотерапевт, доктор по педагогика, с 18 години опит в консултирането и психотерапията на индивиди, двойки, семейства и групи. Вписана в Регистъра на психотерапевтите на Българска асоциация по психотерапия. Член на Българска асоциация по фамилна терапия. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Работя в последните 10 години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

Семинарът се провежда на адрес гр. София, ул. Цар Самуил 50, вх. Г.

Местата са ограничени поради спазване на изискванията за противоепидемични мерки. Краен срок за записване –  9 март 2021. Записването става на vkmarinova@gmail.com. При необходимост от допълнителна информация 0896753837. Такса за участие – 50 лева. Таксата се превежда по банков път на Институт по системна психотерапия ЕООД, IBAN BG68STSA93000027103382, банка ДСК.